NAČIN PLAĆANJA

 

Potrošačima na našem internet prodajnom mestu stylos.rs su na raspolaganju sledeći načini plaćanja:


1. Prihvatamo sve validno prezentovane platne kartice: Visa, Mastercard, Maestro, Amex i Dina.

 

2. Plaćanje na tekući račun elektronskom uplatom (E-banking ili M-banking) ili uplatnicom u pošti ili banci na tekući račun Stylos doo broj: 160-106250-68 na osnovu dostavljenog predračuna koji cemo vam dostaviti na Vašu email adresu.

 

3. Gotovinom - pouzećem prilikom preuzimanja robe od kurira.

 


Plaćanje platnim karticama


Plaćanje je moguce platnim karticama: Visa, Mastercard, Maestro, Amex i Dina.

Ako birate način plaćanja karticom, bićete preusmereni na stranicu Banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za plaćanje karticama.


Zaštita poverljivih podataka o transakciji


Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.


Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Način plaćanja platnim karticama podrazumeva pred-autorizaciju, što znači da će sredstva biti rezervisana kod banke dok www.stylos.rs ne potvrdi da može isporučiti sve proizvode koje ste naručili. Po potvrdi, banka ce sredstva preneti na račun Stylos doo. Ukoliko stylos.rs ne potvrdi isporuku, rezervacija kod banke se stornira i kupcu neće biti ništa naplaćeno, čime sprečavamo eventulane neprijatnosti usled nedostupnosti proizvoda, kao i procedure povraćaja novca.


Plaćanje karticama na rate


Potrošačima za plaćanje platnim karticama, ukoliko tip kartice dozvoljava što ne zavisi od nas, odobravamo plaćanje do 3 mesečne rate bez dodatnih troškova prema nama.

Prilikom unosa broja kartice na platnoj formi, banka proverava tip kartice i ukoliko kartica ima mogućnost plaćanja na rate, otvara se padajući meni iz koga se bira broj rata.


Izjava o konverziji


'Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za
informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti
kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u
trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost
neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.'


‘All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit
card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro
into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank.
When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency
according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion
there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site’.


Plaćanje na tekući račun


Ukoliko se odlučite za način plaćanja na tekući račun, nakon što završite kupovinu, naša služba prodaje će dobiti obaveštenje na osnovu kog će pripremiti predračun i dostaviti na vašu email adresu. Placanje mozete vršiti elektronski (m-banking ili e-banking) ili uplatnicom na šalteru pošte ili banke, sa pozivom na broj iz predračuna. Roba se šalje po prijemu uplate.

Plaćanje pouzećem

 

Ukoliko ste se odlučili za ovaj način plaćanja, robu ćete platiti na ruke kuriru u gotovini, isključivo u RSD, na osnovu računa koji će Vam dati prilikom uručenja pošiljke.


POVRAĆAJ SREDSTAVA 

 

U slučaju otkaza narudžbine ili vraćanja robe, povraćaj naplaćenih sredstava potrošaču će izvršiti u zavisnosti od načina plaćanja: 


1. Kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na
razlog vraćanja, www.stylos.rs je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

2. Kupcu koji je platio u gotovini ili na tekući račun, stylos.rs je u obavezi da povraćaj sredstava vrši uplatom na tekući račun potrošača a koji je potrošač dostavio prodavcu u pismenoj formi.

Copyright © 2022 Stylos, Inc. All rights reserved.