KORIŠĆENJE KOLAČIĆA (Cookies)


Na stranici www.stylos.rs koristimo takozvane kolačiće.


Kolačići su informacije (datoteke) koje se prilikom posete naše internet stranice čuvaju na Vašem računaru, laptopu, mobilnom telefonu. Kolačići u pretraživaču korisnika omogućavaju www.stylos.rs da osigura rad svih funkcija internet stranice, da određene sadržaje prilagodi korisniku i analizom poseta stalno poboljšava internet stranicu.


Kolačići mogu da čuvaju niz informacija uključujući lične informacije (kao što je ime ili email adresa). Ipak, ove informacije mogu biti sačuvane samo ako korisnik omogući.

Web stranice ne mogu da dobiju pristup informacijama za koje im korisnik nije dao dozvolu i ne mogu da pristupe drugim podacima na računaru korisnika. Zadate aktivnosti čuvanja i slanja kolačića korisnicima nisu vidljive.

U kolačićima se čuvaju informacije koje se dobijaju u vezi sa uređajem koji koristite ali to ne zanči da smo upoznati sa vašim identitetom. Kolačiće koristimo kako bismo prepoznali da ste određene delove naše stranice već posetili ili da ste već prijavljeni na svom korisničkom nalogu.

Oni se automatski brišu nakon što napustite našu internet stranicu. Kolačiće koristimo kako bismo statistički evidentirali korišćenje naše internet stranice, i to u cilju optimizacije ponude i prikaza informacija koje su prilagođene Vašim interesovanjima.


Ukoliko ne želite da naš websajt ima pristup Vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina web pretraživačara Vam omogućava da blokirate kolačiće. To možete uraditi putem Podešavanja Vašeg web pretraživača.

Copyright © 2022 Stylos, Inc. All rights reserved.