DOSTAVA

NAČIN I ROKOVI ISPORUKE

 

Prodavac će poručenu robu isporučiti Kupcu putem kurirske službe City express u roku od 1-5 radnih dana od dana prosledjivanja robe kurirskoj službi, odnosno u roku od 3-7 radnih dana od dana od dana kada je primio uplatu od Kupca, ukoliko se plaćanje vrši uplatom na tekući račun (bankovnim transferom ili opštom uplatnicom) ili se plaćanje vrši platnim karticama, odnosno u roku od 3-7 radnih dana od dana kada je prihvatio porudžbinu Kupca, ukoliko je ugovoreno plaćanje pouzećem.


Prodavac može robu isporučiti Kupcu i sopstvenim vozilom na teritoriji Novog Sada u roku od 2-4 radna dana od dana kada je Prodavac primio uplatu ili prihvatio porudžbinu Kupca.


Isporuka se vrši na adresu koju je Kupac naveo u Porudžbenici.


Ukoliko se plaćanje vrši pouzećem (gotovinski na ruke kuriru), isporuka se vrši neposredno po plaćanju od strane Kupca ili lica koje je ovlastio za preuzimanje i plaćanje robe.


Troškove dostave za porudžbine veće od 5.000,00 din snosi Prodavac za dok troškove isporuke za porudžbine manje od 5.000,00 din snosi Kupac u iznosu od 390,00 din.


Vreme isporuke je radnim danima od 8-16h.


Kupac je dužan da obezbedi svoje prisustvo za preuzimanje robe ili da ovlasti osobu koja u njegovo ime može da primi robu i plati u slučaju plaćanja pouzećem. Kupac će obavestiti Prodavca putem emaila o licu koje je ovlastio da primi robu u njegovo ime.


U slučaju da prilikom pokušaja isporuke, Kupac ili ovlašćeno lice za preuzimanje nije prisutno, kurirska služba će kontaktirati Kupca telefonom i dogovoriti vreme preuzimanja, te pokušati dostavu još jednom.

Ukoliko i drugi pokušaj dostave bude neuspešan, kurirska služba će robu vratiti Prodavcu.

Copyright © 2022 Stylos, Inc. All rights reserved.