Dobrodošli, Gost - - Registracija

O nama

Kompanija Stylos doo Novi Sad osnovana je 1991. godine u Novom Sadu.

Danas Stylos Group objedinjuje 10 firmi čije se poslovne aktivnosti odvijaju na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske.

Za 26 godina poslovanja, kompanije u sastavu Stylos Group izrasle su u tržišnog lidera u Srbiji i razvile se u kompanije od ključnog značaja u regionu u oblasti kancelarijskog materijala, biro i IT opreme, putnog programa, galanterije i poslovnih poklona, školskog pribora, izdavaštva, štampe i proizvodnje ambalaže.

Stylos je zastupa i distribuira preko 40 renomiranih svetskih brendova.
Izdvajamo: Delsey, Furla, Parker, Waterman, Rotring, Cross, Office Depot, Titan, Travelite, 3M, Scotch, Post-it, Navigator, Ricoh, HP, Fabriano, Casio, Esselte, Leitz, Dymo, Mas, Noki, Aero, Papermate, Sharpie, Aristo, Tehnocompass, Victorinox, Disney, Esprit, Happy Rain, ...

Sa ciljem da tržištu ponudimo paletu proizvoda dobrog kvaliteta po pristupačnim cenama, 2009. smo počeli da razvijamo dva sopstvena brenda: Biromax u oblasti kancelarijskog materijala i Jump u oblasti školskog pribora.

Stylos je poslovni partner Office Depot-a, najveće svetske kompanije iz oblasti kancelarijskog materijala i IT opreme.

Prodajna mreža obuhvata 15 veleprodajnih centara, 22 maloprodaje i 6 „Cash&Carry“ objekata kao i On line prodaju. Snažna logistika, optimalan lager sa asortimanom od preko 20.000 artikala, kvalitetna distribucija i iskustvo više od 300 zaposlenih, čine nas pouzdanim i preferiranim poslovnim partnerom za više od 10.000 klijenata.

Razvijena logistička podrška, sa 15 skladišta u regionu, voznim parkom od preko 60 dostavnih i teretnih vozila, omogućava efikasnu i pravovremenu isporuku na sve lokacije u regiji.

U okviru sistema Stylos Group posluju 2 kompanije koje se bave uslugom štampe i proizvodnjom papirne, kartonske i savitljive ambalaže. AMB Grafika, sa tradicijom i iskustvom dužim od 100 godina, jedno je od najopremljenijih grafičkih preduzeća u Srbiji. Zahvaljući najmodernijim proizvodnim i tehnološkim mogućnostima, sopstvenom studiju za dizajn i kompjuterskoj pripremi, laboratoriji za kontrolu kvaliteta, kao i stručnom kadru, možemo odgovoriti na sve zahteve klijenata u proizvodnji ambalaže, školskih svezaka, registratora, fascikli i visokokvalitetnoj štampi promotivnih materijala, kataloga, brošura, lifleta, časopisa, knjiga, poslovnih knjiga i obrazaca.

U okviru sistema posluju dva sektora koja se bave izdavačkom delatnošću: Stylos Art i Građevinska knjiga. Kvalitet šest stotina naslova iz različitih oblasti književnosti, humanističkih i prirodnih nauka, kao i iz oblasti primenjenih znanja i obrazovanja, kako domaćih tako i stranih autora, određuju Stylos Art i Građevinsku knjigu kao izdavače vrlo razuđene produkcije namenjene najrazličitijim tipovima čitalaca.

Dokaz o uspešnosti kompanija koje posluju u sastavu Stylos Group jesu i brojna međunarodna i domaća priznanja. Prema zvaničnim podacima iz završnih računa za 2010. godinu, koje svake godine objavljuje ugledni časopis Ekonomist, kompanija Stylos je svrstana u 300 najuspešnijih kompanija u Srbiji.

Poslovanje u skladu sa ISO standardima ( ISO 9001:2012 i ISO 14001:2004 ), savremena softverska i tehnološka rešenja, ERP Microsoft NAV, on line prodaja, personalizovane web shop aplikacije, samo su deo novog modernog koncepta unapređenja poslovnih aktivnosti. U toku je implemantacija standarda SA8000.

U toku je izdrada nove korporativne stranice kao i nove on line prodavnice.

Web adrese ostalih članica Stylos Group:
www.stylosgroup.rs
www.ambgrafika.rs
www.stylos-art.com

Izrada web trgovine dimedia.hr